Vervoer
ambulance

MedDisc vervoerd alleen stabiele patiënten die liggend vervoerd moeten worden van of naar een ziekenhuis of instelling. Onze ambulance’s zijn volledig uitgerust met apparatuur !

Als voorbeeld brengt de cliënt bijvoorbeeld vanuit het ziekenhuis in het buitenland naar een ziekenhuis in Nederland of gewoon naar zijn eigen huis of andere instelling.


MediDisc doet ook  laatste wens ritten of brengt u naar uw vakantieadres of kan voor uw ook een dagje uit verzorgen naar een bestemming van uw keuze.

Dagje Scheveningen, laatste keer een dierbare plek bezoeken of bezoek afleggen aan familie of vrienden

Onze deskundige medewerkers leggen u die dag in de watten  - u krijgt de 7 sterren behandeling ;-) en gaan er met u een hele onvergetelijke dag van maken voor zowel u als uw familie.


Wij beschikken over diverse comfortabele brancards.

Wilt u film kijken in de ambulance of een spelletje doen onderweg of wat u maar wil - uw wens is onze opdracht om die te vervullen - we doen er alles aan om het u naar de zin te makenRepatriëring in binnen- en buitenland


Ambulancevervoer, patiënten vervoer binnen Nederland en buitenland.


MediDisc brengt zijn cliënten vanuit het buitenland of vanuit huis naar elke (medische) instelling van uw keuze.

De cliënt wordt  bij deze overplaatsing begeleid door een SOSA ambulance chauffeur en een SOSA ambulance verpleegkundige . Er is plaats voor 1 begeleider van de patiënt en de eventuele bagage.

EHBO,evenementen,medische hulpverlening,evenement,autocross,motorcross,festival,houseparty,professionele hulpverlening,ambulance,ambulance huren,ambulance nodig,medisch mobiele unit,ligtaxi,patientenvervoer nederland,patiëntenvervoer,nederland,traumatainer,ambulancehulpverlening,evenementen ehbo, verpleegkundige,arts, medisch team, hulpverlening evenement