Het belang van een goede medische hulpverlening op uw evenement

Zorg dat de medische opvang op houseparty’s en dance-events met professioneel personeel, met de juiste kennis en kunde, bekwaam en bevoegd personeel, met de juiste apparatuur, uitgerust is !


Denk niet ik heb het goed geregeld. NEE je moet het professioneel geregeld hebben.


U als organisator heeft geen verstand van de medische hulpverlening, welke differentiaties hierin worden onderscheiden, welke nivo’s van hulpverlening er zijn.

Als u een inzet ziet van het door u ingehuurde medisch personeel bent u erg onder de indruk. Maar als u de spelregels kent dan ziet u dat het niet volgens de regels gaat. Dan kijkt u door een hele andere bril naar zo’n behandeling of incident.


U heeft andere kwaliteiten. Het organiseren van evenementen. Laat ieder nu zijn taken en verantwoordelijkheden kennen en doe waar 1 ieder goed in is ken, maar laat u heel goed adviseren.


Voor alle dance-events en houseparty’s geldt - minimaal 1 ALS personeel aangevuld met EHBO personeel die bij voorkeur ook nog eens geschoold zijn in EHBDA (eerste hulp bij drugs en alcohol)


Een ALS verpleegkundige  is geen A-verpleegkundige  - maar een gespecialiseerd verpleegkundige.

Dit kan zijn een ambulance verpleegkundige, een intensive care verpleegkundige, een spoedeisende hulp verpleegkundige, een hart bewaking verpleegkundige of een anesthesie verpleegkundige.

Elke andere verpleegkundige is geen ALS verpleegkundige !!! Vraag naar diploma’s en legitimatiebewijzen !


Helaas is het zo dat professioneel personeel nu eenmaal duurder is dan een stel kwakzalvers. U weet ook dat goedkoop duurkoop is. Zorg dat uw evenement op medisch gebied aan alle eisen voldoet zodat u hierover ook geen verantwoordelijkheid meer draagt. Dan is dat mooi een zorg minder.


Kies voor kwaliteit = kies voor MediDisc

Laat u zelf ontzorgen en besteed de eindverantwoordelijkheid uit aan professionals.


Ik kan het u niet meer op het hart drukken - medische zorg niet geregeld door professionals dus slecht geregeld en u krijgt problemen met politie, justitie, inspectie van de gezondheidszorg, GHOR, ambulancediensten, GGD, claims van slachtoffers of nabestaanden - noem het maar op - geloof me u wilt dat niet !!


Ja ik weet het het gaat heel vaak goed - maar het is een kwestie van tijd - dat het mis gaat.

Tevens is het dan ook zo dat u uw laatste evenement heeft georganiseerd. - Was dat uw doelstelling ???

WEES GEWAARSCHUWD !!